• ILMAINEN KÄYTTÖ JA HELPPO KORVAUKSET
Finland

Yksityisyyssuojatiedote

Sitoutumme yksityisyyteen
Tietosuoja on meille tärkeä. Suojellaksesi paremmin yksityisyyttäsi, seuraava ilmoitus kertoo kerätyt tiedot, miten sitä käytetään, miten se on suojattu ja miten voit ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on ongelmia.
1. Evästeesi tiedot:
Evästeet ovat aakkosnumeerisia tunnistetiedostoja, joita siirrämme tietokoneesi kiintolevylle selaimellasi, jotta järjestelmämme tunnistavat selaimesi ja tarjoavat ominaisuuksia, kuten kohteiden tallentamisen ostoksesi käynteihin.
2. Tietosuoja:
Arvostamme yksityisyytesi tietoja, joten tietosuojatietosi suojataan, www.mitakegroup.fi on sitoutunut turvaamaan yksityisyytesi tekemällä verkkokauppoja. Rekisteröitymishetkellä käyttäjien on annettava henkilökohtaiset rekisteröintitiedot. Ja osana tilausprosessia keräämme vain seuraavat olennaiset asiakastiedot: Nimi, Toimitus / Laskutus, Osoite Sähköposti, Osoite Puhelinnumero, Luotto- / pankkikorttitiedot. Yhteystietoja käytetään vain yhteydenpidossa tarpeen mukaan. Antamistamme tietoja ei anneta eikä myydä millekään ulkopuoliselle osapuolelle, paitsi tilauksen toimittavalle varustamolle. Toimitamme toimitusosoitteen ja puhelinnumeron vain kuljetusyrityksen kanssa. Keräämämme tiedot käytetään vain tilauksen käsittelyyn ja lähettämiseen. Sähköpostiosoitettasi käytetään vain tilausvahvistuksen ja seurantamäärän antamiseen. Puhelinnumerosi käytetään yhteydenottoon, jos sinulla on ongelmia tilauksesi täyttämisessä tai toimittamisessa. Luottokorttitietojasi käytetään vain vahvistamaan, onko laskutusosoite sama kuin lähetysosoite.
3. Yhteystiedot:
Jos sinulla on kysyttävää, huolenaiheita tai huomautuksia tietosuojailmoituksestasi, ota meihin yhteyttä tietosuojailmoituksessa Kiitos kun shoppailit kanssamme. Kunnioitamme yksityisyyttäsi ja haluamme suojata henkilökohtaisia tietojasi.

Etusivu Yksityisyyssuoja Toimitusehdot Yhteystiedot Sivukartta
Finland
Copyright © 2019 Ecco Kengät Ale All Rights Reserved. Powered by www.leluteekki.fi